Cerita hantu dalam botol kicap full movie. MOVIE: Sharing is Caring 2019-04-07

Cerita hantu dalam botol kicap full movie Rating: 7,7/10 1977 reviews

Senarai Filem Melayu Terbaru 2012

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Nek Temah merupakan seorang dukun dikampungnya. Sebagai pelakon baru, ok jugak lakonan nya. Hari pertama tiga beradik itu di rumah Nek Temah, mereka diberitahu tentang pantang larang di rumah tersebut. Semasa makan, Rina teringin untuk makan nasi bersama kicap. Tetapi penghujung dia agak perlahan dan karut sedikit. Karutan filem ini pun korang kena terima. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya.

Next

Hantu Dalam Botol Kicap

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Kalau Zombie Kampung Pisang dan Hantu Kak Limah Balik Rumah korang boleh terima. Watak budak-budak dia memang menjadi walaupun dalam Papa I Love You dia berlakon jadi bapak. Kita pun biasa gaduh2 kan. Aminah dan suaminya, Hussin pulang ke kampung bersama tiga orang anak mereka, Azri, Epul dan Rina. Pertama, mereka tidak boleh keluar rumah selepas maghrib dan kedua, mereka tidak boleh masuk bilik misteri yang diikat selempang merah. Pertama, mereka tidak boleh keluar rumah selepas maghrib dan kedua, mereka tidak boleh masuk bilik misteri yang diikat selempang merah.

Next

Shazana Halim: HDBK (Hantu Dalam Botol Kicap) Full Movie

cerita hantu dalam botol kicap full movie

However, when Nek Temah goes out to see a patient, Epul hears a sound of a bottle falling from the sealed room. Filem ini sesuai untuk tatapan semua. Dalam pada masa yang sama, Hilma Aqila Diana Amir adik kepada Hamka turut menuntut di Madrasah yang sama. Nek Temah merupakan seorang dukun dan mereka telah melepaskan hantu yang diperangkap oleh Nek Temah. Untuk menonton sila klick Aminah ingin meminta ibunya, Nek Temah menjaga ketiga-tiga anaknya. Ketika pintu terbuka, tangan Rina luka dan Epul menggunakan kain pengikat botol untuk membalut tangan kakaknya. Pertama, mereka tidak boleh keluar rumah selepas maghrib dan kedua, mereka tidak boleh masuk bilik misteri yang diikat selempang merah.

Next

Hantu Dalam Botol Kicap (2012)

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Dipawagam: 09 Februari 2012 Pelakon Hantu Dalam Botol kicap: Angah Raja Lawak Mon Ryanti Zalif Sidek Mohd Mikail Andre b Nazrul Andre Maimon Mutalib Wawa Zainal Ruzaidi Abdul Rahman Zila Bakarin Tonton Online Hantu Dalam Botol Kicap di tube? Di situlah wujudnya nilai kesetiaan seorang wanita yang mengagungkan seorang lelaki yang dicintai walaupun apa saja yang melanda. Pada suatu hari, Nek Temah menyuruh cucu-cucunya menangkap, mencabut bulu dan menyembelih ayam. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya. However, when Nek Temah goes out to see a patient, Epul hears a sound of a bottle falling from the sealed room. Ketika pintu terbuka, tangan Rina luka dan Epul menggunakan kain pengikat botol untuk membalut tangan kakaknya. He tries to open it, only to be stopped in time by Nek Temah. A horror comedy about a couple, Aminah dan Hussin, who decide to pay a visit to their hometown with their three children, Azri, Epul dan Rina.

Next

Hantu Dalam Botol Kicap (2012)

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Ketika mereka tinggal di kampung tersebut berbagai-bagai perkara yang berlaku. Nek Temah merupakan seorang dukun dikampungnya. Sinopsis : Aminah dan suaminya, Hussin pulang ke kampung bersama tiga orang anak mereka, Azri, Epul dan Rina. Pertama, mereka tidak boleh keluar rumah selepas maghrib dan kedua, mereka tidak boleh masuk bilik misteri yang diikat selempang merah. Ketika pintu terbuka, tangan Rina luka dan Epul menggunakan kain pengikat botol untuk membalut tangan kakaknya.

Next

MOVIE: Sharing is Caring

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Seekor hantu terlepas dan hampir mencekik Rina tetapi disergah oleh Nek Temah. Filem Melayu 2013 Senarai Filem Melayu Terbaru 2012 Januari Bujang Terlajak 19 Januari 2012 Komedi Sumpahan Kum-Kum 26 Januari 2012 Ngeri Februari Azura 02 Februari 2012 Cinta, Drama Hantu Dalam Botol Kicap 09 Februari 2012 Komedi, Ngeri Chantek 16 Februari 2012 Cinta Adnan Sempit 2 23 Februari 2012 Aksi, Komedi Mac Cinta Kura-Kura 01 Mac 2012 Komedi, Romantik Bunohan 08 Mac 2012 Aksi, Drama Seefood 08 Mac 2012 Animasi 7 Petala Cinta 15 Mac 2012 Cinta Jidin Sengal 22 Mac 2012 Komedi Jangan Pandang-Pandang 29 Mac 2012 Pengembaraan, Komedi April 3 Temujanji 05 April 2012 Komedi, Cinta Uncle Usin 19 April 2012 Komedi, Aksi Berani Punya Budak 26 April 2012 Aksi, Komedi Mei Chow Kit 03 Mei 2012 Aksi Nongkrong 10 Mei 2012 Komedi, Ngeri Mantera 17 Mei 2012 Sains, Aksi Hoore! Hari pertama tiga beradik itu di rumah Nek Temah, mereka diberitahu tentang pantang larang di rumah tersebut. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya. Dan ce korang bayangkan, Angah Raja Lawak masuk dalam Botolkicap yang cenonet tue. Epul mencadangkan agar mereka membuka pintu misteri tersebut. First, they cannot go out of the house after evening prayers. However, when Nek Temah goes out to see a patient, Epul hears a sound of a bottle falling from the sealed room.

Next

~The Story of Me~: Hantu Dalam Botol Kicap

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Pada suatu hari, Nek Temah menyuruh cucu-cucunya menangkap, mencabut bulu dan menyembelih ayam. Nek Temah ingin mengajar mereka agar bekerjasama dan akhirnya mereka berjaya menyempurnakan tugasan tersebut. Seekor hantu terlepas dan hampir mencekik Rina tetapi disergah oleh Nek Temah. Aku serius suka tengok lakonan Zalif Sidek yang membawa watak Epui. In actuality, Aminah longs to ask her mother, Nek Temah, to care for her three children.

Next

Hantu Dalam Botol Kicap

cerita hantu dalam botol kicap full movie

And Will only has seven days to make her fall for him or he will be the one to take a fall, losing everything and becoming a fallen angel. In actuality, Aminah longs to ask her mother, Nek Temah, to care for her three children. First, they cannot go out of the house after evening prayers. Epul mencadangkan agar mereka membuka pintu misteri tersebut. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya. Dia adik kepada Pierre Andre. Ketika Nek Temah keluar mengubat, Epul terpandang bilik yang diikat selempang merah dan kedengaran bunyi botol berlaga dari dalamnya dan hendak cuba membuka pintu tersebut tetapi terhalang kerana Nek Temah berdiri di belakangnya.

Next

Hantu Dalam Botol Kicap

cerita hantu dalam botol kicap full movie

Hari pertama tiga beradik itu di rumah Nek Temah, mereka diberitahu tentang pantang larang di rumah tersebut. Kalau Zombie Kampung Pisang mengarut korang boleh terima. He tries to open it, only to be stopped in time by Nek Temah. Second, they cannot enter the mysterious room in the house that is sealed with a red tape. The only problem; as well as he knows Amanda; she has no idea who he is.

Next